RESTAURANTUL CERDAC

Restaurantul Cerdac își găsește inspirația în istoria și tradiția satului românesc.

Va aşteptăm cu drag!

Preparate cu gust și mireasmă din bătătură vor fi gătite la grătar, ceaun sau fripte în tigaie sub ochii celor ce pofta le cântă dorul de gustul vieții fără de griji.

Din oala pusă la foc mic vă așteată ciorba de burtă sau cea de pui cu multă smântână grasă de la văcuțele de pe deal.

Grătarul cu cărbunii încinși cu stropi din slănina de casă     vă-mbie cu ceafă, cotlet, cârnăciori sau mici, cu aripioare, pulpe dezosate sau ficăței.
Ceaunul de fontă ce ține căldura și saftul bucatelor vă cheamă cu ciolanul pe varză de topit între buze, cu gulaș și bobgulaș sățios, ori cu tocăniță de văcuță numa' bună de de ținut minte. Crumpii, păsula, mămăliguța coaptă ori varza călită, lângă salate din legumele locului, ninse cu brânza adusă de la ciobănița din sat, duc ospățul la rangul de ospăț boieresc.
Și de n-o fi destul, lasă-ne să te surprindem și cu nu desert de-al casei.

100% Organic

Mâncarea noastră este gătită in mod organic

Ingrediente selecţionate atent

Alegem cele mai gustoase si bune ingrediente care încropesc adevărate delicatese în bucătaria noastră

Bucătărie Fast Casual

Interesul nostru este de a vă aduce produsele proaspete intr-un mod cât mai rapid cu putinţă, aşadar bucătaria fast casual de care dispunem vă stă la dispoziţie

Terasa în aer liber

Restaurantul cu terasă îşi găseşte inspiraţia în istoria şi tradiţia satului românesc. Vă invităm să aruncaţi un ochi pe meniul nostru de rang boieresc şi vă dorim poftă bună!