Atracţiile Noastre

Locul de joacă uța și țoi

Locul de joacă în aer liber oferă tobogane, trambuline, spații tematice în formă de autobuz și tramvai, iar gelateria Uța și Țoi adaugă dulciuri pentru toate vârstele.

Ferma cu povești

Ferma demonstrativă oferă o experiență interactivă cu diverse animale, îmbinată cu povești educative pentru copii, cu planuri de publicare în cărțile autorilor Uța și Țoi pentru copii, povești ce pot fi citite pe panourile din fermă, sau din cărțile editate sub colecția Uța și Țoi, ce pot fi achiziționate de la poartă sau bar.

Tărâmul aventurilor

Tărâmul aventurilor este un traseu de aventură pentru copii și adulți, construit cu grijă de meșterul Cipri din materiale reciclabile.

Este probabil cel mai lung traseu de drumeție cu obstacole pentru adulți și copii din țară. Construit în mare parte din materiale reciclate sau cu valoare economică mică, traseul este de dificultate redusă și nu necesită echipament special sau personal calificat pentru a fi urmat de copii, dar și de adulți.

Conacul Muranyi

Construcția Conacului a început în timpul ocupației habsburgice, după anul 1781. El urmează a fi renovat pentru a ne bucura de autenticitatea  sa deplină.

6 Hectare de natură și istorie

Explorarea şi bucuria de a vizita proximitatea locului încărcat de poveşti minunate.

Biblioteca din livadă

Biblioteca se regăseşte în inima domeniului şi vă invită să răsfoiţi cărţi în hamace sau să exersați pianina.

en_USEnglish