Restaurantul Cerdac

Restaurantul Cerdac își găsește inspirația în istoria și tradiția satului românesc. Preparate cu gust și mireasmă din bătătură vor fi gătite la grătar, ceaun sau fripte în tigaie sub ochii celor ce pofta le cântă dorul de gustul vieții fără de griji.

Din oala pusă la foc mic vă așteată ciorba de burtă sau cea de pui cu multă smântână grasă de la văcuțele de pe deal.

Grătarul cu cărbunii încinși cu stropi din slănina de casă vă-mbie cu ceafă, cotlet, cârnăciori sau mici, cu aripioare, pulpe dezosate sau ficăței. Ceaunul de fontă ce ține căldura și saftul bucatelor vă cheamă cu ciolanul pe varză de topit între buze, cu gulaș și bobgulaș sățios, ori cu tocăniță de văcuță numa' bună de de ținut minte. Crumpii, păsula, mămăliguța ori varza călită, lângă salate din legumele locului, ninse cu brânza adusă de la ciobănița din sat, duc ospățul la rangul de ospăț boieresc. Și de n-o fi destul, lasă-ne să te surprindem și cu nu desert de-al casei.

Restaurantul cu terasă îşi găseşte inspiraţia în istoria şi tradiţia satului românesc. Vă invităm să aruncaţi un ochi pe meniul nostru de rang boieresc şi vă dorim poftă bună!

Image Image Image Image Image